DR. FLORINA OLTEIU

Medic Primar obstetrica-ginecologie

Colonoscopie Bucuresti

Colonoscopie Bucuresti. O colonoscopie este un examen utilizat pentru a detecta modificări sau anomalii la nivelul intestinului gros (colon) și al rectului. În timpul unei colonoscopii, un tub lung și flexibil (colonoscop) este introdus în rect. O cameră video minusculă aflată la vârful tubului permite medicului să vizualizeze interiorul întregului colon.

Colonoscopie Bucuresti

Indicații colonoscopie Bucuresti

Examinarea regulată, începând cu vârsta de 45 de ani, este cheia pentru a preveni cancerul colorectal și pentru a-l depista la timp. Se recomandă ca adulții cu vârsta cuprinsă între 45 și 75 de ani să fie supuși unui consult pentru cancer colorectal. Se recomandă ca adulții cu vârsta cuprinsă între 76 și 85 de ani să își întrebe medicul dacă ar trebui să facă o examinare.

Colonoscopie Bucuresti: Expertiza Medicala si Ingrijire Personalizata de Dr. Florina Olteiu

Descoperiți servicii de colonoscopie de top în Bucuresti cu Dr. Florina Olteiu, partenerul dumneavoastră de încredere pentru sănătatea gastrointestinală. Prioritizam starea ta de bine, oferind servicii specializate Colonoscopie Bucuresti adaptate nevoilor tale.

Dr. Florina aduce o expertiză medicală vastă și o abordare personalizată pentru a asigura o experiență cuprinzătoare și confortabilă.

Programează-ți acum programarea pentru a beneficia de facilități de ultimă generație și de îngrijire expertă. Sănătatea dumneavoastră digestivă este prioritatea noastră și ne străduim să facem procesul Colonoscopie Bucuresti perfect și eficient. Aveți încredere în dr. Florina Olteiu pentru excelența în îngrijirea gastroenterologică, promovându-vă sănătatea generală și liniștea sufletească.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *